Het AF-erkende bedrijf

Sinds 1893 in Ilpendam gevestigd.

 

Piet en Martin Hinke zijn de 7e generatie Hinke uit de schilderstak.

 

Schildersbedrijf Hinke is oorspronkelijk begonnen ruim 150 jaar geleden in Spanbroek, maar in 1893 verhuisd naar Ilpendam.

Jan Hinke de 5e generatie verhuisde in 1929 naar de Dorpsstraat 42, waar vader Jaap het bedrijf verder voortzette. 

 

Piet en Martin, de twee jongste zoons,  zijn nu al weer jarenlang het gezicht van de zaak. Mede door hun vakmanschap, ervaring en betrouwbaarheid hebben zij een trouw en interessant klantenbestand opgebouwd.

 

Sinds 1893 heeft Schildersbedrijf Hinke kleur en bescherming gegeven aan allerlei objecten, zoals rijtuigen, boerderijen,scholen, kerken, bedrijfspanden en woningen

 

De tijden veranderen, Schildersbedrijf Hinke echter niet... natuurlijk, we gaan met de tijd mee, maar als het om kwaliteit gaat zijn we geen spat veranderd. Zo was het in 1893, zo is het nu.

 

Voor de gemeente Purmerend, AHAM Amsterdamse Huizenhandel, Stichting CPOW en vele andere opdrachtgevers, zowel particulieren als instellingen en bouwbedrijven, verzorgt Schildersbedrijf Hinke een groot scala aan activiteiten in nieuwbouw en onderhoud, in woning- en utiliteitsbouw.

 

De kwaliteit en het vakmanschap van vroeger, de materialen en de snelheid van nu. Al jaren in het bezit van het AF-erkend keurmerk, die zorgen er samen voor dat u bij Schildersbedrijf Hinke zeker bent van goed vakwerk voor een redelijke prijs.